torsdag 16 december 2010

Mer svar, frågestunden fortf öppen!!

Mer svar kommer, det var jag som var så ivrig att svara dom första frågorna bara, för jag tyckte att det var så roligt. Men alla som frågar får naturligtvis svar. Lägg frågorna under det här inlägget i kommentarsfältet. Så får jag försöka vänta ut det några dagar :)









5 kommentarer:

Anonym sa...

Från mig som äääälskar din blogg!

1.Har Mehmet inga bröder? ;)

2.Kan tänka mig att det blir tjaffs om en del saker med stor familj alla under samma tak och kulturkrocken, vad är det oftast om?

3.Är det inte dyrt att surfa på internet där nere?

4.Hur går det för dig med hår dusch osv, jag skulle inte överleva utan alla hårprodukter och plattång mm.?

5.Får ni nån gång snö där?

6.Dricker du vattnet där? Går det bra med magen osv?

7.Är det dusch eller badbajla som gäller där?(har hört är vanligt utomlands med badbalja)

Får återkomma med fler frågor, nu är det jobb som kallar.

Turklandsfanet!

Karin sa...

Hej!
Jag har ingen fråga utan jag vill bara säga att det var länge jag skrattade så mycket som jag gjorde när jag läste vart enda inlägg i din blogg! :)
Jippie äntligen en till blogg om en "turkfru" :)
Jag ska säga till man att jag aldrig mer ska klaga på toaletten hemma hos hans familj som består av ett hål i golvet. Jag behöver ju iaf inte gå UT!? för att kissa. :)

Ha det toppen!
Kram Karin

Louise - Living in Turkey sa...

Haha ingen fara med alla kommentarer. Det blir fel ibland.

Jag har en fråga, i och med att jag inte har läst din blogg så länge så skulle jag veta hur du och din pojkvän träffades?
Har du jobbat mycket nere i Turkiet och med vad?
Hur ser eran framtid ut? Vad har ni för tankar och planer om barn, giftemål,arbete, boende osv.

Kramar Louise

Karin sa...

Haha, så jävla ballt. Tyckte han såg väldigt bekant ut och tänkte att jag tror Ilhami känner honom!
Jag ringde och frågade Ille nu när jag läste din kommentar och han bara ja men han har en svensk flickvän och du har träffat honom! Haha Alanya är bra litet ibland. Synd bara att jag inte träffade på dig då. :/ Vi får ta det nästa säsong om ni är kvar i Alanya då? :) Vi turkfruar måste ju hålla ihop, hihi
Nej, klart du inte ska betala några 100 lira. (vi har ju oftast alltid rätt ändå ju) :) Men sjukt att han kommer ihåg mig för jag har nog bara träffat honom en gång tror jag.
Hälsa Mehmet! :)

Kramar! :)

Annelie sa...

Nu har jas ägnat denna extremt tidiga lördagmorgon åt att läsa din blogg (det är så det kan gå när jag ska vända dygnet rätt som nattarbetare)och tycker den är superbra! Det är så uppenbart att du och Mehmet älskar varandra så mycket. Om det blir så att ni flyttar till sverige hoppas jag att du fortsätter blogga, även om du är tillbaka i din kultur och miljö är ju han i en ny.
Till frågorna:
Vad saknar du mest från sverige?
Vad tror du att du kommer sakna mest från Turkiet när ni är i Sverige igen?
Du har ju skrivit en del om hur det gick till när ni träffades men hur gick det efter att ni gått ut första gången? Har du varit nere massor av gånger? Har han varit i Sverige någon gång? Hur förlovade ni er? Har ni någon gång tvekat eftersom ni är från olika länder och kulturer eller har ni hela tiden bara sett möjligheterna?
Tack för massa trevlig läsning och ett gäng skratt. :-)
/Annelie