lördag 29 maj 2010

Kväll

Minns när jag var yngre , pappa sa VARJE sommar, jämt kom dom orden,
- Märker du, att det blir ljusare och ljusare för varje dag som går nu, varje kväll var visan den samma. Jag var 15, vem bryr sig, så länge sommarlovet kom och jag hade nya levisjeans med champion huvtröja så var jag nöjd.
Ok, pappa hade rätt, åh vad jag saknar dom ljusa sommarkvällarna, här blir det mörkt runt vid 19, å då menar jag bäcksvart. Har väll sin charm det med, men jag förstår nu såklart vad pappa menade. Kommer säkert pränta in det i huvvet på mina barn, å dom i sin tur kommer att mest bry sig om sina haremsbyxor och kopiatröjor. Kan säga att märkeskopierna här är kanske inte dom bästa. En Ralph Lauren tröja kan lätt bli en Rolf Loren. Såg idag ett par dadidas skor, tryckfel? nej Turkiet.
Men vem äger inte en väska eller en plånbok från utlandet som man lätt stoltserar med hemma med attiyden : nej nej, den är köpt i sthlm, äkta serru.
Mehmet jobbar nu, jag ligger i sängen i lghtn å har upptäckt min nya passion, titta på film via datorn, nej det är inget olagligt utan kollar online, här laddas det inte ner nåt. Hrmm.
På tapeten idag står sommaren med göran, är den textad? frågade Mehmet tidigare, men självklart SF valde att lägga till text på turkiska, visste väll att det var ett mångkulturellt företag.

Imorgon är det plugga som gäller, svårt när solen skiner å turisterna går förbi med hattar å badankor å matchande strandkläder. Såg idag nåt som fick mig att tänka efter, kanske är det jag som inte fattar modet, kanske är det jag som är så ute, men framför mig gick en kvinna, runt 40, fräsch å det var inge större fel på henne, hon hade så snygga sandaler, med pärlor å annat grejs på, ni förstår väll att det inte är sandalerna jag talar om, utan snarare det som var i sandalen. En ankelsocka av nylon, modell protesfärgad. Ni vet såna som har rullat ner ett kvarts varv. Trodde hon att dom inte syntes eller? Hade hon sådana skoskav att hon var tvungen att kränga på dem på dom svullnade anklarna? Kanske kan bli det nya här nere, kanske är jättebekvämt rent av.

Det får testas, inte av mig, utan av Mehemet såklart, äkta orginal från Sverige säger jag, kvitto å ask finnes.

Avslutar detta med några punkter.......till min älskade lillebror. Kram

Så glad att ni följer mig å att man kan roa lite, som man brukar säga: Betala för cirkus? Folk borde betala för att leva mitt liv här nere, det är rena freakshowen. Men åhh vad roligt det är.

3 kommentarer:

Bror sa...

Fy fan va underbar du är! Ser verkligen bilden framför mig med nylon strumporna och hur du står o glor! Saknar dig syster! Kram

Mia sa...

Jag skrattar så tårarna rinner, å det min vän det händer aldrig. Anna du får nog lov att sadla om, lyssna på bror din!!!! Puss å kram.

Annica sa...

Dagen är räddad! ett riktigt gott skratt tack vare dig!

Kram Annica