fredag 29 oktober 2010

Fredagsmys

Från att gå och svettas, har jag nu dragit på mig strumporna för första gången sen jag kom hit i April, så från att gå och svettas igår så regnar det som 17 idag och i Ankara har dom stora problem med vattenmängden som strömmar på gatorna. Idag var det ju fredagsmys som sagt så för att fira in helgen så har jag dragit fram en hink med kikärtor som ska rensas. Obytbar fredagshobby.
Vi har ju även ätit idag med, å givetvis har fotograf Anna Olsson varit med och fotat. Kan säga att även om köften var fantastisk så kan detta slå det mesta. Vi gjorde en blandning av salladslök, chilipulver, olja som vi värmde upp i en gryta, sedan rörde vi i färskost i det hela, la i bröd och sen in ugnen, ugnen står hos grannen, jag erbjöd mig att gå dit med kletet men det var ju efter 17 så det var ju inte att tala om.

Kikärtorna väntar , jag skulle kunna offra ett ben för ett glas vitt, kan även gå ner ett glas rött också. Min önskan nådde inte fram till kaynana svärmor. Jag fick te. Så slutsatsen av mitt fredagsmys är alltså kikärtor och te. So väry fredagsmysigt.




Klet






Klart!!!


Jo men det trodde ni va? En bild på mig med fredagsmyset, jo säkert, ni får nöja er med mina strumpor och ett par tights/långkalsonger, ja dom e iaf inte gulrandiga....

Inga kommentarer: